Webinar o zapasach żywności [do pobrania]
Cena:
77,00PLN
Ilość (szt.):
Dostępność:duża
Udostępnij:

To zapis z przeprowadzonego na początku czerwca 2023 roku szkolenia o tworzeniu i zarządzaniu zapasami żywności. Zapis trwa 86 minut i udostępniony jest do samodzielnego pobrania w formacie MP4, w dwóch rozdzielczościach (480p - mniejszy plik oraz 720p - lepsza jakość). 

Oprócz samego pliku z nagraniem do pobrania udostępniamy także plik PDF z prezentacją, zawierającą kod rabatowy na zakupy produktów do zapasu żywności w naszym sklepie internetowym.

Omawiane zagadnienia obejmują między innymi odpowiedzi na następujące pytania:

  • jakie warstwy powinien mieć dobry zapas żywności?
  • czy mąka nadaje się jako kaloryczny fundament zapasu?
  • jakie produkty długoterminowe warto mieć pod kątem zastąpienia szybkopsujących się produktów, które zjadamy na co dzień?
  • czy dedykowane produkty jak racje żywnościowe NRG-5 są optymalnym rozwiązaniem (uczciwie omawiamy wszystkie ich wady i zalety)?
  • na czym polega zeszytowa metoda robienia zapasu żywności oraz metoda sześciopaka?
  • które produkty o długiej trwałości są najcenniejsze z perspektywy wartości odżywczych?
  • czym zastąpić jaja, masło, jogurt?
  • jak zabezpieczyć zapasy przed szkodnikami (np. molami spożywczymi)?
  • jak zarządzać zapasem, by nie wyrzucać kupionych produktów i nie marnować pieniędzy?
Na naszym kanale na YouTube możesz obejrzeć trwający nieco ponad trzy minuty film z wybranymi fragmentami tego webinaru.
Na naszej stronie wykorzystujemy pliki cookies. Klikając „Akceptuję wszystkie” wyrażasz zgodę na stosowanie wszystkich typów plików cookies, w tym cookies statystycznych i reklamowych. Klikając „Odmawiam” wyrażasz zgodę na stosowanie wyłącznie plików cookies niezbędnych do prawidłowego działania strony. Więcej informacji o plikach cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Akceptuję wszystkie